Chcete pořídit svému pejskovi nový pelíšek? Použijte kód "DUBEN" na slevu 5%. Platnost kódu je od 1.4. do 30.4.2024 na celý sortiment.

Jak vybrat vhodný materiál pelíšku

Nabídka pelíšků pro psy je opravdu široká a často si nevíme rady jaký materiál pelíšku vybrat. Typ pelíšku není tak složité zvolit, často rozhoduje vzhled, barva nebo zda je ortopedický. To vše jde zvládnout pomocí FILTRU.

IMG_7308    Filtr Vám umožní zúžit výběr z celé nabídky.

I přesto, že v našem e-shopu vybíráme psí pelíšky, které jsou pratelné a z odolných, pevných materiálů, nemusí být každý ideální právě pro Vašeho pejska. Pojďme si představit naše materiály a říct si něco více, případně pro jaký typ srsti je vhodný ❤️️.

IMG_7320  AURA

Výrobce ExclusiveBed - ortopedický pelíšek Bruno, Lusi

AURA je potahová látka s jemnou pletenou strukturou příjemnou na dotek. Velkou předností je vysoká odolnost proti tření a oděru. Je vyrobená ze syntetických vláken, bez použití chemikálií. Pro praní nepoužívejte agresivní prostředky, pouze šetrné i pro Vašeho pejska. AURA je vhodná pro všechny typy srsti, ale kraťounké jako má např. Stafbulík, Ridgeback, Francouzský Buldoček se mohou do materiálu "zapichovat". Potom je ideální na čištění použít "váleček". Ostatní typy srsti jdou snadno vysát nebo také "vyválečkovat"

alkantara  ALKANTARA

Výrobce ExclusiveBed - ortopedický pelíšek EdenNancy a pelíšek Puffi

ALKANTARA je imitace broušené kůže, pevná a na rubové straně vyztužená. Na omak hladká a velice příjemná. ALKANTARA je vhodná pro všechny typy srsti, jelikož se do ní žádné chlupy nezapichujíPro praní nepoužívejte agresivní prostředky, pouze šetrné i pro Vašeho pejska. Zároveň nedoporučujeme časté praní. Pokud potřebujete potah vyprat, perte na jemný program max na 30 st a nízké otáčky odstředění. Pro malé nečistoty použijte navlhčený jemný hadřík.

 IMG_7331  EKOLEN

Výrobce ExclusiveBed - pelíšek Wally

EKOLEN je impregnovaná textilie s jemnou strukturou. Na omak je hladká, mírně šustivá a nečistoty se z ní snadno odstraňují pomocí vlhkého hadříku. Časté praní se nedoporučuje pro delší životnost samotné funkční úpravy materiálu. Pokud potřebujete potah vyprat, perte na jemný program max na 30 st a nízké otáčky odstředění s použitím jemného pracího prostředku. EKOLEN je vhodný pro všechny typy srsti, jelikož se do něj chlupy nezapichují.

IMG_7345  EKO KŮŽE

Výrobce ExclusiveBed - ortopedický pelíšek Nancy

EKO KŮŽE je náhražka pravé kůže vyrobená ze syntetických materiálů. Je oproti pravé kůži pružnější a snažší na údržbu. Proto je oblíbená jako potahová látka. Není nutné ji prát a stačí ji otírat vlhkým hadříkem, tím snadno nečistoty odstraníte. EKO KŮŽE je vhodná pro všechny typy srsti, jelikož se do ní chlupy nezapichují. Pachy drží minimálně.

 IMG_7346  SORRISO

Výrobce ExclusiveBed - ortopedický pelíšek Sorriso

SORRISO je plyšová, jemná a příjemná na dotek. Tato potahová látka je snadná na údržbu, bez obav ji můžete vyprat na jemný program max na 30 st a nízké otáčky odstředění s použitím jemného pracího prostředku. Díky své struktuře je potřeba počítat s tím, že krátké chlupy se do tohoto pelíšku mohou zapichovat.

kordura KORDURA

Výrobce ExclusiveBed - ortopedický pelíšek Puffi, pelíšek Puffi

KORDURA je pevné a kvalitní plátno. Rub je mírně pogumovaný, tím je tato potahová látka odolná i vodě. Samozřejmě častějším praním tuto vlastnost bude ztrácet. Ale pokud hledáte pelíšek, který bude odolný i psím drápkům, kordura je to pravé. Materiál je mírně "šustivý" a příjemný. Zpočátku dost tuhý, postupem času však změkne. Pro údržbu doporučujeme prát na jemný program max na 30 st a nízké otáčky odstředění s použitím šetrného pracího prostředku. Bez obav je kordura vhodná pro všechny typy srsti.